Новые подробности кровавого захвата в Киеве

22 дек, 07:33

Міліція спростувала інформацію про захоплення «тітушками» будинку активіста Євромайдану у Києві на вулиці Богатирській, 34-а. Про це ZAXID.NET повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у місті Києві.

«Інформація з приводу захоплення будинку одного з активістів Євромайдану не відповідає дійсності», – йдеться у повідомленні.

Більше того, за інформацією правоохоронців, чоловік, будинок якого захопили невідомі, «не має жодного відношення до протестних акцій», які відбуваються у Києві.

За даними міліції, саме захоплення сталося через конфлікт щодо права власності на будинок.

«Працівники міліції встановили, що між попередніми та новими власниками приватного будинку виник конфлікт щодо права власності на нього. Також встановлено, що заявник не є активістом і не має жодного відношення до Євромайдану, як про те повідомляли окремі ЗМІ», - підкреслили у міліції Києва і додали, що за даним фактом проводиться перевірка.

Нагадаємо, сьогодні з’явилася інформація, що невідомі молоді люди спортивної статури захопили приватний будинок активіста Євромайдану Сергія Онищенка у Києві на вулиці Богатирській, 34-а (кооператив "Фронтовик").

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/171999.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua