Смерть от избиения или пневмонии: скандальный инцидент в Киеве

24 дек, 23:19

У лікарні помер Павло Мазуренко, учасник Євромайдану, якого напередодні побили співробітники спецпідрозділу "Беркут", інформує УНІАН.

"18 грудня в Києві міліція жорстоко побила мого знайомого, Павла Мазуренка (41 рік, дружина, 7-річний син). Як він сказав наступного дня по телефону – "за Майдан", – написав Сергій Сиротенко у соцмережі.

За його словами, наряд "Беркуту" перестрів його по дорозі додому, силовики запитали документи. Замість документів у чоловіка була ксерокопія, правоохоронці з цього зробили висновок - приїхав на Майдан, паспорт забрали "старші", зазначив Сиротенко.

"Зі словами "как нам надоел ваш Майдан" троє беркутівців жорстоко побили Павла і залишили на вулиці. Він сам добрався додому. Дружина викликала швидку. Приїхали, запропонували везти в лікарню. Павло відмовився, бо дорого, думав, обійдеться. Але не обійшлося. Через два дні він помер в реанімації 12 лікарні на Підвисоцького. В лікарню прийшов капітан Шевченківського РОВД, бо в історії хвороби було записано - побитий на Майдані. Взяв покази у дружини Лесі. Та сказала про всі обставини смерті. Тіло направили на судмед експертизу", - наголошує чоловік.

Сиротенко також повідомив, що сьогодні судмедексперти встановили померлому діагноз - "пневмонія".

"Убили людину і списали на пневмонію. Звернулися в юридичну допомогу Майдану - чекаємо допомоги, - коментують у соцмережі. - Ще чекаємо. Друзі допопожіть! Потрібен розголос, бо просто замнуть справу, потрібна юридична допомога. Якщо ми за гідність, то давайте разом її відстоювати!"

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/172171.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua