Под Киевом на угнанной машине преступник попал в серьезное ДТП

25 дек, 07:43

На Київщині у вівторок 17 грудня близько 21 години 30 хвилин особовий склад відділення ДАІ Переяслава був піднятий по тривозі. У жителя села Стовп’яги викрали автомобіль.

Для громадянина Миколи Г. Вечір не сповіщав нічого погано. Близько 18 години йому було потрібно проїхати до столиці. Їхати вирішив автобусом, бо так значно дешевше. Аби не йти пішки від села до траси, до зупинки під’їхав на власному Вазі. Залишивши автомобіль на узбіччі на маршрутці поїхав до Києва. О 21 годині приїхавши назад із здивуванням побачив, що автомобіля немає на там де його залишив. Зателефонував у відділення ДАІ.

Інспектор ВДАІ Володимир Луценко розповів:

– Я чергував по відділенню і отримавши повідомлення про викрадення авто зателефонував до своїх колег. Ми відразу виїхали на місце злочину. Розділившись на кілька груп роз’їхались у різні сторони в пошуках зловмисника. Одна із груп поїхала в бік села Дем’янці. При в’їзді в село вони побачили викрадений автомобіль, який кілька чоловік пробували витягнути із кювету. Запримітивши міліцію водій вискочив із салону автомобіля і подолавши паркан однієї із садиб опинився віч–на–віч із великим алабаєм (собака). На якусь мить собацюра застиг в  здивуванні від такого нахабства і цього було достатньо для зловмисника аби перебігти двір і перескочити через паркан у сусіднє подвір’я. А от нас алабай уже не підпустив і до паркану – повідав Володимир Луценко – тож переслідувати злочинця ми не змогли.

Побалакавши із чоловіками, які витягали авто із кювету працівники міліції вияснили, що до викрадення автівки вони не мали ніякого відношення. Їх покликав допомогти сам викрадач, коли через ожеледицю не зміг втримати Ваз на дорозі і з’їхав у кювет. Розшуки викрадача тривають. Автомобіль того ж вечора був повернутий господарю. Цікава деталь – цю автівку у господаря викрадають уже вдруге.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/172178.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua