Резонансная история киевских «детей-маугли»: продолжение

25 дек, 06:33

Володимир Мельников, який iз чотирма маленькими дітьми вісім років жив у лісі неподалік Борисполя в саморобній халупі з поліетилену, продовжує жити у лісі. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів політтехнолог Михайло Слісаренко, який допомагає родині Мельникова.

"Кілька людей пропонували Володимиру житло. Але всі будинки знаходяться далеко від Києва. Зараз переїхати із столиці він не може. Щотижня їздить в державні установи, двічі на тиждень провідує дітей. Живе і далі у лісі", - сказав він.

"Три місяці тому паспорт Володимир відновив. Тоді ж провели ДНК-експертизу, щоб підтвердити його батьківство. Результати позитивні, але документів на дітей ще не зробили. Коли будуть готові — сказати не можуть. Як питаємо, нам кажуть: "Мы работаем, мы проверяем, мы делаем". На роботу Володимир не влаштувався. Не може знайти роботи, з якою б його кілька днів на тиждень відпускали", - додав Михайло Слісаренко.

Нагадаємо, що Володимир Мельников разом з чотирма дітьми жив у халабуді серед лісу біля села Велика Олександрівка Бориспільського району на Київщині. 20 вересня дітей перестріли в лісі грибники. Наступного дня до родини навідалася міліція. Малих забрали в соціально-реабілітаційний центр у селі Копилів Макарівського району Київської області. 30 вересня 6-річна Оля та її брат Анатолій, 9 років, вперше пішли до школи. Їхні брати 4-річний Ілля та на рік молодший Добриня займаються у дошкільній групі.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/172181.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua