В Киеве уже нападают на «святых»

26 дек, 00:04

У День святого Миколая Громадський сектор Євромайдану влаштував свято не лише для майданівців, але святий Миколай завітав і до антимайданівців у Маріїнському парку, де у нього намагалися не просто отримати подарунки, а відібрати торбу. Про це «Погляду» розповіла представниця Громадського сектору Василина Думан.

«На Миколая на Майдані було дуже весело. Ми просили киян, аби ті приносили подарунки для людей, які причетні до забезпечення життя Майдану – охоронцям, медикам і кухарям. Кияни активно зносили солодощі і всілякий дріб’язок. Тоді було людно. Ми організували будиночок помічника святого Миколая, тоді з’явився сам Миколай і два ангели. Вони роздавали шкарпетки, солодощі, рукавички по волонтерах, а потім навіть відвідали людей, які стояли за гроші у Маріїнському парку», – розповіла Василина.

За її словами, був навіть інцидент – ту торбу намагалися відібрати, порізати… «Дивно, звісно, хоча можна зрозуміти тих людей, яким пообіцяли гроші і не заплатили. До речі, після згортання акції люди ходили пікетувати офіс Партії регіонів», – розповіла активістка Євромайдану.

Детальніше про роботу Громадського сектора Євромайдану читайте у статті «На Майдані ти стаєш іншим, він тебе зобов’язує бути кращим», – львівська активістка із самого серця Євромайдану.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/172253.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua