Корпоративные праздники в офисах Киева отменяются

27 дек, 03:34

Свято скасовано, корпоративу не буде. Такі нерадісні звістки цього тижня отримали більшість офісних працівників столиці. Як і чимало їхніх колег в інших містах. Керівництво пояснює тим, що не час для гулянь. З яким настроєм українці чекають новорічних канікул - дізнавалась Валерія Мікульська.

 Минулорічні корпоративи, такі масові і такі веселі. Для більшості працюючих українців - тепер це лише приємна згадка.

Анатолій напередодні 2014-го практично залишився без роботи. Він організовує вечірки і сам їх проводить. Каже - замовлень було  чимало, утім ситуація у листопаді різко змінилася. Перші відмови посипалися від солідних компаній.

Анатолій Гордієнко, організатор свят:

 - Ещё в сентябре был такой мониторинг по поводу Нового года, я ожидал если не как обычно, то даже больше, чем обычно. А потом, начиная с ноября все пошло на убыль. В этом году революция на первом месте, у всех.

Аргументи у всіх схожі. Більшість скаржаться на брак коштів, інші чесно відповідають - не час радіти і світитися.Чому колективні свята відміняються? Пояснювати причини на камеру директори столичних компаній категорично відмовляються. Телефоном заспокоюють. Сукні і костюми таки знадобляться. Але пізніше, уже в січні.

Збитки в аніматорів, рестораторів, корпоративні артисти теж сидять без роботи.

Продюсер Володимир Бебешко на долю не скаржиться. Каже, замовлень цьогоріч дійсно менше, утім для співаків - це чудова нагода відпочити.

Володимир Бебешко, музичний продюсер:

 - Треба працювати цілий рік і бути улюбленими виконавцями, заробляти гроші на концертах, а не чекати новий рік і чи дасть багатий дядінька гроші чи не дасть.

Столичний різдвяний ярмарок. Напівпорожній. Торгівці знижують ціни, а люди - однаково не йдуть.Організатори визнають, люди бояться зайвий раз виходити на вулицю, тож найняли для святкового містечка охорону.

Валерія Горєєва, співорганізатор різдвяного ярмарку: 

- Если вдруг какой-то будет момент, на это своими силами мы справимся.

Попри всі негаразди вдома, тікати за тридев'ять земель  українці не поспішають. Навпаки, економлять.

Денис Антипанов, менеджер турфирмы: 

 - Туры покупают, но по сравнению с прошлым годом значительно меньше, в основном бронируют Египет, как бюджетный вариант.

 Якщо й їдуть на Новий рік, то туди, де дешевше. Ніяких гірськолижних турне до Швейцарських Альп. Подалі від сутичок і холоду, ближче до сонця і моря.

 Валерія Мікульська, Вадим Ревун, Новини, телеканал "Інтер"


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/172348.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua