Киевские врачи готовы пожертвовать своими выходными

31 дек, 02:03

Під час Новорічних та Різдвяних свят столичні лікарні слідкуватимуть за здоров`ям не тільки киян, а й усіх гостей міста.

Необхідна медична допомога також надаватиметься іноземним громадянам, незалежно від реєстрації та місця проживання, у цілодобовому режимі. Про це «Київ.Коментраям» розповіли у Департаменті охорони здоров’я КМДА.

Також під час проведення Новорічних та Різдвяних заходів у закладах культури, освіти, фізкультури і спорту, громадських місцях буде забезпечено чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги.

«У разі необхідності хворим та постраждалим будуть забезпечені прийом та госпіталізація у профільних відділеннях стаціонарів для надання кваліфікованої медичної допомоги. Допомога надаватиметься незалежно від реєстрації та місця проживання», - наголосили у відомстві.

Нагадаємо, цілодобова консультативно-інформаційна служба «Здоров’я – порада лікаря за телефоном 15-83» (безкоштовно зі стаціонарних телефонів м. Києва) також працюватиме під час святкових та вихідних днів.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/172529.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua