Киевляне наговорили по телефону на десятки миллиардов

01 янв, 03:31

Цьогоріч у Києві реалізували послуг інформації та телекомунікації на суму 34 млрд 628 млн грн. Про це УНН повідомили у Головному управлінні статистики Києва.
Загалом за січень–листопад поточного року обсяг послуг, реалізованих споживачам підприємствами сфери послуг, становив 104 млрд 302 млн грн. Одним підприємством сфери послуг у середньому реалізовано послуг на 17 млн 48 тис.грн.
"Майже третину (33,2%) загального обсягу реалізованих послуг складали послуги інформації та телекомунікацій, 19,4% – транспорту, складського господарства, пошти та кур’єрської служби, 16,4% – послуги щодо здійснення професійної, наукової та технічної діяльності", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, цьогоріч українські підприємства експортували комп’ютерних та інформаційних послуг на суму 764,2 млн доларів.
"Протягом січня-вересня наші компанії експортували комп’ютерних та інформаційних послуг на суму 464,2 мільйони доларів. Якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року, то маємо зростання на 35%. При цьому, у загальній структурі експорту це складає близько 9,5%", - сказав голова Комітету Верховної Ради з питань інформатизації та інформаційних технологій Валерій Омельченко.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/172581.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua