Чем снова отличился киевский аэропорт

01 янв, 08:32

У 2013 році, аеропорт «Київ» виправдав статус Міжнародного. Адже про нас всерйоз заговорили на світовому ринку авіаційних послуг.

На щорічному авіаційному Форумі Routes, за версією The World Routes Awards, Міжнародний аеропорт «Київ» увійшов до трійки кращих аеропортів у своїй категорії - «Світові аеропорти для малих і середньомагістральних літаків, до 4 млн. пасажирів», - повідомили JeyNews в прес-службі аеропорту «Київ».

Світовий Форум World Routes 2013 проходив у США в Лас Вегасі. Форум відвідало 480 представників 284 авіакомпаній, 1183 представника 768 аеропортів, 216 представників 109 туристичних організацій. Всього 2 747 делегатів.

Подібні зустрічі організовуються щорічно і на різних континентах: Routes America, Routes Asia, Routes Europe, Routes CIS, Routes Africa. Концепція форумів Routes проста і унікальна: вона виходить з того, що розвиток повітряних перевезень залежить від співпраці між авіакомпаніями, аеропортами, органами управління туризмом і агентствами економічного розвитку.

Відповідно, заходи Routes надають цим партнерам можливість зустрітися, провести переговори і налагодити стосунки, які сприятимуть формуванны майбутніх мереж авіамаршрутів.

Якщо у керівництва аеропорту є амбіції і далекосяжні плани, Routes - Вам в допомогу.

На останньому форумі в США, де і був номінований міжнародний аеропорт «Київ», було проведено понад 15,000 зустрічей. Запрошені високопосадовы делегати  з понад 25-ти компаній та понад 300 директорів і членів рад аеропортів з усього світу. Були присутні 10 міністрів з туризму.

Серед запрошених ВІП-гостей, керівники таких компаній як: International Civil Aviation Organization (ICAO), The World Bank Group, IATA (International Air Transport Association), US Travel Association, ACI Europe, ACI North America, ACI World, ELFAA, Airlines Association of Southern Africa (AASA), ALTA - Asociacion Latinoamericana y del Caribe de Transporte Aereo, Facebook, Rolls Royce, Airbus, Boeing. До Лас Вегаса приїхали делегати з 143 країн світу.

Представники Міжнародного аеропорту «Київ» вже готуються до наступного світового форуму з розвитку авіамаршрутів, який пройде з 20 по 23 вересня 2014 року в місті Чикаго, США.

jeynews.com.ua

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/172586.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua