Киевлян ожидает широкомасштабная стройка в самом центре

04 янв, 23:04

Київська міськдержадміністрація планує оголосити конкурс із залучення інвестора для будівництва та експлуатації готельно-апартаментного комплексу з офісно-торговим центром та підземним паркінгом по вул. Інститутська, 3-5 у Печерському районі столиці. Відповідний об'єкт включений в перелік потребують інвестицій розпорядженням КМДА №2346 від 30 грудня 2013 року, пише «Інтерфакс - Україна».

Замовником будівництва та підготовчих робіт інвестиційного об’єкту, який, судячи за адресою, буде розташований навпроти верхнього виходу ст. метро «Хрещатик», визначено «Київське інвестиційне агентство».
 
Згідно з документом, «Київське інвестиційне агентство» також зобов'язане розробити орієнтовні техніко-економічні показники, передпроектні пропозиції по зазначеному об'єкту планованого інвестування і вирішити майново-правові та земельні питання в рамках реалізації інвестпроекту.
 
Обов'язки щодо проведення конкурсу по залученню інвестора будівництва готельного комплексу покладено на постійно діючу конкурсну комісію КМДА.

Источник

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/172674.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua