Убийство и расчленение трупа: новые подробности расследования в Киеве

10 янв, 08:03

Дільничних інспекторів міліції Святошинського районного управління міліції Києва розкрито вбивство, яке зловмисник намагався приховати, спробувавши розчленувати тіло.

Як зазначили правоохоронці, підозрюваний, 50-річний самотній чоловік, познайомився із майбутньою жертвою, приїжджим чоловіком, біля столичного Бесарабського ринку. Чоловіки вирішили відмітити знайомство і “банкуючий” запросив гостя столиці до себе на винайману квартиру, в нього там була приготована до свята пляшка горілки.

“Згодом, за словами самого зловмисника, гість почав вимагати продовження банкету. Після відмови у придбанні ще однієї пляшки горілки, між ними виникла сварка. Як пізніше пояснював правоохоронцям господар свята, саме гість схопився за ніж, однак той його в нього відібрав і наніс ним удар в шию... Чоловік помер на місці. Усвідомлюючи те, що наробив, чоловік вирішив позбавитись від тіла та слідів злочину. Однак довести свою мету до кінця йому не вдалось, правоохоронці вчасно його затримали. Міліціонери зайшли до будинку саме у той момент, коли зловмисник почав процес розчленування і розрізав черевну порожнину та загиблого”, — зазначили у міліції

Слідчим відділом Святошинського районного управління відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років. Підозрюваного затримано, його долю вирішить суд.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Києві

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/172905.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua