Под Киевом поймали молодую пару горе-грабителей

13 янв, 22:51

Ввечері до Ірпінського міськвідділу міліції зателефонувала продавець одного з продуктових магазинів міста Буча та повідомила про те, що щойно двоє невідомих скоїли відносно неї розбійний напад.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які з’ясували, що ввечері до торгівельного закладу зайшло двоє невідомих зі зброєю і вимагали в постраждалої гроші. Погрожуючи пістолетом, чоловік забрав з-під прилавку тисячу гривень і, разом з подругою, вибігли на вулицю. Далі правопорушники сіли у автомобіль, в якому на них чекав водій, і зникли у невідомому напрямку.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку спільно зі співробітниками Державтоінспекції встановили транспортний засіб, на якому були підозрювані і упродовж доби за «гарячими слідами» затримали правопорушників за місцем проживання у селищі міського типу Бородянка. Наразі двох чоловіків та жінку доставлено до міськвідділку міліції, де вони зізналися у скоєнні правопорушення та дали правдиві покази. Також в них вилучено речові докази – пневматичний пістолет та гроші у сумі тисяча гривень.

За даним фактом слідчим відділом Ірпінського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Розслідування триває, правоохоронці перевірять підозрюваних до скоєння інших злочинів.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Київській області

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/173087.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua