Нападение и ограбление в Киеве: патруль пустился в погоню

16 янв, 07:03

О другій годині ночі у Києві до наряду Дніпровського районного відділу Державної служби охорони під час патрулювання надійшла інформація, що на проспекті Гагаріна на допомогу міліціонерів чекає чоловік, якого побили та пограбували. За лічені хвилини працівники міліції охорони вже надавали потерпілому першу медичну допомогу та з’ясовували прикмети нападників.

Виявилося, що потерпілий хлопець повертався додому, коли до нього підійшли четверо ровесників і почали вимагати в нього гроші. Уже за кілька секунд він відчув сильні удари по всьому тілу. Молодики забрали у нього ноутбук та гаманець. На відмову віддати особисті речі нападники звісно розраховували, тому і підійшли до нього вчотирьох. Не розраховували хлопці лише на те, що за декілька хвилин їх будуть переслідувати дві патрульні машини ДСО.

З’ясувавши прикмети нападників, міліціонери охорони викликали додатковий наряд групи затримання, адже знають, що група підозрюваних може розділитися. Міліціонери ретельно почали відстежувати кожну вулицю та провулки. За десять хвилин усі підозрювані були затримані. Потерпілий впізнав в них своїх кривдників.

Затриманих було доставлено до Дніпровського райуправління міліції для подальшого розгляду справи.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/173246.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua