Как «убивают» киевские дороги: новые подробности (ФОТО)

20 янв, 07:03

29-річний мешканець Голосіївського району столиці став жертвою сольової атаки. - Я припаркував автомобіль на розі вулиць Бурмистренко та 40-річчя Жовтня, - згадує Володимир. - Коли зачинив дверцята, автомобіль полетіла спресована сіль, кілька шматків потрапило мені по ногах.

Виявляється, поруч проїжджав старенький ЗІЛ "Київавтодору", який розкидав сіль. Машина і установка для розкидання солі були дуже старими, очевидно, сітки для подрібнення солі там не було, або була в дірках. Найбільший шматок був розміром з тенісний м'яч, я навіть сфотографував його на пам'ять.

Директор "Київавтодору" Петро Береговий заперечує можливість попадання шматків солі на людей і машини.

- Сіль ми засипаємо в установку через грати, до того ж на виході встановлений подрібнювач, який дробить сіль перш, ніж її розкидати, - каже Петро Береговий.

Однак деякі водії вважають, що сіль на дороги розкидають неякісну і вона не розтоплює лід. Як наслідок, авто при гальмуванні ковзає по грязьовий каші, під якою шар льоду. На це в корпорації відповідають, що на кожну партію солі є сертифікат про те, що реагент відповідає вимогам. Сіль закуповують у фірми, яка виграла тендер.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/173431.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua