Въезд в Киев могут перекрыть на несколько дней

22 янв, 02:21

Влада столиці прийняла рішення зупиняти вантажні автомобілі на під'їздах до Києва у випадку складної дорожньої ситуації, повідомив заступник голови КМДА Михайло Костюк.

"У нас є інформація про можливий початку снігопаду, тому вже зараз ми кілька обмежуємо в'їзд у Київ. Одночасно вночі поблизу патрулів ДАІ буде стояти наш співробітник, який буде допомагати водіям вантажівок у разі необхідності організувати супровід в місто. Наприклад, якщо це терміновий вантаж або вантаж, який швидко псується. Інших водіїв вантажівок попросимо почекати, поки буде організовано належно дорожній рух. Минулий рік показав, що 50% невдач - наслідок неналежної організації роботи з вантажівками, які не давали можливості розчищати дороги", - сказав Михайло Костюк.

Крім того він додав, що в разі оголошення надзвичайної ситуації, пов'язаної з погодними умовами, в місті буде запроваджуватися практика парковок з лівої або правої сторони вулиці - в залежності від того, парне чи непарне число на календарі. Зокрема, така практика буде діяти на 8 центральних вулицях столиці, а саме: на Пушкінській, Терещенківській, Б.хмельницького (від вул.коцюбинського до Володимирської), Басейній (від вул. Шовковичної до Круглоуніверситетської), Прорізній (від вул. Володимирської до Пушкінської), а також на Софійській, Малій Житомирській і на бульварі Т.шевченка.

Михайло Костюк також зазначив, що необхідні знаки вже встановлені, зараз вони в чохлах, які в разі необхідності оперативно знімуть.

Заступник голови КМДА закликав киян бути свідомими і не залишати свої автомобілі на проїжджій частині, щоб не заважати дорожнім службам чистити дороги від снігу.

Крім цього, у зв'язку з погіршенням погодних умов столична влада просить водіїв утриматися від поїздок на особистому автотранспорті під час снігопадів.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/173637.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua