ДТП под Днепропетровском: пострадавший в реанимации

22 янв, 23:55

20.01.2014 р. до чергової частини Павлоградського МВ надійшло повідомлення про те, що вул. Луганська, 11 м. Павлограда сталася дорожньо-транспортна пригода внаслідок якої пішохід отримав тілесні ушкодження.

Про це повідомляє офіційний сайт Управління Державтоінспекціі України в Дніпропетровській області.

Виїздом на місце пригоди було встановлено, що 20.01.2014 р. близько 17.30 год., невстановлений водій, керуючи невстановленим автомобілем по вул. Луганська м. Павлограда в районі будинки 11, рухаючись в напрямку вул. Дніпровська, здійснив наїзд на пішохода, який йшов на зустріч транспортному засобу по узбіччю.

При наїзді пішохід К. 06.09.1985 року народження, мешкає м. Павлоград вул. Луганська 46 отримав тілесні ушкодження у вигляді: струс головного мозку, черепно-мозкову травму, з місця подія доставлений до ренемаційного відділення МЛ 4 м. Павлограда.

Прийнятими заходами розшуку встановлено та затримано автомобіль "ВАЗ 21154", та водія Б., якій здійснив наїзд на пішохода та змісця пригоди зник. Водія та автомобіль співробітниками ВДАІ Павлоградського МВ було доставлено до слідчого відділу Павлоградського МВ для проведення кримінального провадження.

pvgazeta.info


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/173696.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua