Крупное ДТП в Суммах: в больнице 7 человек

23 янв, 08:03

Семеро постраждалих сумчан, чотири пошкоджених автомобіля – результат недотримання вимог правил дорожнього руху водієм. Про це повідомили в Управлінні Державтоінспекції у Сумській області.
Дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками сталася сьогодні о 8.30 ранку на перехресті вул. Героїв Сталінграду, вул. Гагаріна та Покровської площі.

Водій автомобіля HONDA CR-V, рухаючись з вул. Героїв Сталінграду на Покровську площу на додаткову секцію світлофору, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автобусом «Рута». Це маршрутне таксі за маршрутом №12, у салоні якого знаходилися 10 пасажирів. Автобус до того ж, рухався на зелений сигнал світлофору. Зі слів водія легковика, він дуже поспішав, тому сподівався щонайшвидше проїхати перехрестя.

Внаслідок удару обидва автомобілі виїхали на смугу зустрічного руху, де зіткнулися з автомобілем FORD B-MAX, що виконував поворот ліворуч, та автобусом I-VAN маршруту №55, в салоні якого знаходилось 30 пасажирів.

У ДТП тілесні ушкодження отримали водій маршрутки і шестеро пасажирів «Рути». П’ятеро постраждалих, як повідомили у обласному ДАІ, після надання медичної допомоги відпущені додому.

Державтоінспекція рекомендує водіям неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху і заздалегідь планувати маршрути так, аби не довелося перевищувати швидкість руху і вдаватися до небезпечних маневрів.

sumy.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/173707.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua