В Луганске объявилась бабушка-наркобарон

25 янв, 07:03

Співробітниками Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС у Луганській області припинена незаконна діяльність літньої жінки, яка збувала марихуану. Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ГУМВС в області.

Співробітники міліції отримали оперативну інформацію про те, що в місті Перевальську з'явився збувальник наркотиків, що торгує зіллям на дому. На подив співробітників міліції, незаконну діяльність розгорнула літня жінка, яка явно захотіла отримати собі надбавку до пенсії кримінальних способом.

"Пенсіонерка жила звичайним тихим життям, як і сотні інших пенсіонерів в країні. У поле зору міліції 62-річна жінка, природно, не потрапляла. Очевидно, що цим вона і скористалася, адже ніхто не запідозрить бабусю в збуті марихуани", - сказано у повідомленні.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники міліції з'ясували, що, незважаючи на свій похилий вік, жінка добре організувала свій бізнес. Збут наркотиків відбувався безпосередньо в її будинку. За налагодженою схемою до хитромудрої бабусі приходили тільки перевірені клієнти, а з метою конспірації літня наркозбувачка придумала різні словесні комбінації. Таким чином, сторонні особи до жінки потрапити не могли.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Жінка затримана в порядку ст. 208 КПК України .

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу для пенсіонерки. Проводиться слідство.

Магнолія-ТВ.com


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/173878.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua