Беспредел под Киевом: лидера клеймили

25 янв, 08:43

24 січня, невідомі вчинили акт вандалізму біля памятника Леніну в Переяславі-Хмельницькому (Київська область). На Борисоглібській площі, де він стоїть, на його високому постаменті, оздобленому плитами з червоного граніту, великими літерами було написано ганебне слово “КАТ”, а під ним ще й характерний знак прицілу. Цікаво, що біля самого підніжжя постаменту зловмисники залишили недоторканою корзину з квітами.

Голова міського осередку КПУ Микола Руденко, який приїхав вечором оглянути вчинене, розповів, що квіти 21 січня з нагоди ювілейної дати від дня смерті вождя поклав він разом з іншими місцевими комуністами. Тепер напис, зроблений білою фарбою з балончика, доведеться змивати розчинником.

Слід сказати, що в Переяславі вже давно ведеться дискусія про доцільність перенесення памятника до музею. Проте досі прийняти рішення про це у законний спосіб не вдавалося. Тож затяті ненависники Леніна час від часу роблять на його постаменті різного роду неприємні написи. Проте, за словами лідера місцевих лівих, останній раз подібним чином його ганьбили давно, ще десь в період Помаранчевої революції. Зараз знову революція, багато людей радикалізуються, стають нетерпимими, агресивними.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/173888.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua