В центре Киева обворовали пожарных, спасающих здание

27 янв, 00:14

25 січня об 11:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння у нежитловій будівлі на вулиці Хрещатик, 5-в. Пожежники негайно виїхали на місце події, але через обмежений під’їзд вогнеборцям довелося добиратися до будівлі пішки. Прибувши на місце пожежі, рятувальники встановили, що горять двері та побутові речі.

Вогнеборці, які добралися до місця пожежі пішки, почали гасити пожежу з вогнегасників. Тим часом ще 2 пожежно-рятувальних відділення прокладали магістральну лінію для гасіння вогню довжиною 240 метрів із Європейської площі, де розташувалися пожежні автомобілі.

Пожежа була ліквідована о 12:16. Загалом на місці працювали 20 чоловік особового складу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у місті Києві.

Після гасіння пожежі рятувальники здійснювали розбір конструкцій. На місці події були присутні невідомі чоловіки, які перешкоджали пожежникам виконувати їхні професійні обов‘язки. Після ліквідації пожежі ці чоловіки забрали пожежне спорядження і устаткування з двох автомобілів, від яких прокладалася магістральна лінія. Зокрема, це пожежні стволи, колонка, 15 рукавів різних діаметрів, розгалуження, крюки, ломи, пожежні ремені та сокири.

Жертв та постраждалих у результаті пожежі немає. Причина пожежі встановлюється.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/173920.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua