На Полтавщине священник целую ночь расстреливал «врагов»

28 янв, 23:12

Принаймні, «влаштувати Армагеддон» локального масштабу для працівників Кобеляцької райдержадміністрації 27 січня 2014 року погрожував громадянин Дмитро Кулічковський.  Про це повідомляє mediaregion.net.

Пікантності додає той факт, що це не просто собі пересічний мешканець, а священик, настоятель Марківської церкви Юрія Переможця УПЦ КП. Заклики захопити будівлю райдержадміністрації народилися у палкому серці отця Дмитра, «загартованого» київським та полтавським євромайданами, не від великої любові до всіх стражденних і нужденних, а під впливом змія. Не того, що в Едемському саду спокусив праматір Єву, а зеленого.

Зі своїх обіймів він не випустив священика і увечері. Слуги диявола оточили садибу панотця і він зчинив стрілянину з власної мисливської зброї. Напевне, забув, що проти нечистої сили допомагають лише молитва і хрест.  Щоправда, в інтернеті Кулічковський писав, що його будинок оточили «тітушки». Але ж ми знаємо, наскільки вигадливий у своїй підступності ворог роду людського!

 До «тітушок» Кулічковський зарахував і  голову райорганізації ВО «Свобода» Івана Тернового, який почав умовляти нетверезого та наставляти на путь істинну. Працівники Кобеляцького райвідділу міліції здійснювали перемовини з п’яним панотцем та під ранок 28 січня   зайшли до помешкання і затримали священнослужителя. Порушено кримінальне провадження за фактом незаконного використання вогнепальної зброї. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174087.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua