В киевском метрополитене объявили серьезную охоту

29 янв, 07:43

У Київському метрополітені пройшла перевірка використання пасажирами «Карток киянина» для проїзду в підземці. За її результатами впродовж лише 2 днів було складено 176 актів про відповідні порушення, - зазначають у прес-службі комунального підприємства.

Київський метрополітен має намір направити листа до Департаменту соціальної політики КМДА, повідомивши номери транспортних додатків «Карток киянина», що було заблоковано, та перелік порушників – власників карток, які передавали їх для користування стороннім особам.

Заходи, зазначають у КП «Київський метрополітен», проведені відповідно до Правил користування в метрополітені студентськими проїзними квитками та «Картками киянина» і Порядку дій працівників КП «Київський метрополітен» у випадках неправомірних використань пасажирами студентських проїзних квитків або «Карток киянина».

Нагадаємо, метою таких перевырок є виявлення неправомірних використань пільгових документів пасажирами, які не мають права на пільги, та недопущення проходу таких пасажирів на станції метрополітену без оплати за проїзд.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174110.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua