Сколько еще придется мучаться киевлянам

30 янв, 04:44

Бюджет міста Києва на поточний рік може бути прийнятий вже на початку лютого.

Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, голова КМДА Володимир Макеєнко, відповідаючи на запитання журналістів в кулуарах Верховної Ради у середу, 29 січня, - повідомили JeyNews у прес-службі ПР.

За його словами, для того, щоб прийняти бюджет міста Києва, потрібно стабілізувати політичну ситуацію в країні та звільнити приміщення обласних адміністрацій, в тому числі й КМДА. Він переконаний, що бюджет столиці повинен бути збалансований та розрахований так, аби в ньому не закладалися підвищення тарифів.

«Київ без бюджету жити не може. З його прийняттям і так затягнули. Ми плануємо прийняти бюджет Києва у перших числах лютого. Зараз розпочнеться обговорення цього питання з депутатами Київської міської ради, а також із народними депутатами, обраними в одномандатних мажоритарних округах Києва.
На мою думку, вірогідність ухвалення бюджету дуже висока. Адже це не бюджет якоїсь окремої політичної партії чи депутата, це бюджет української столиці. І ми прийматимемо його прозоро, щоб ніхто не шукав у ньому якогось підступу. До речі, підвищення комунальних тарифів у цьогорічному бюджеті поки що не планується»,- наголосив політик.

На запитання журналістів, яким чином Володимир Макеєнко збирається потрапити у заблоковане мітингувальниками приміщення КМДА, парламентарій, зокрема, відповів: «Я - політик, я вмію домовлятися. Я ж не йду до себе додому, я йду до приміщення Київської міської адміністрації. Піду туди в супроводі мажоритарних депутатів різних політичних сил, обраних від міста Києва, тому що у них є виборці, які хочуть мати тепло, працюючий транспорт і школи. Тож вони також зацікавлені, аби бюджет був ухвалений».

 

JeyNews


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174194.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua