В Киеве массово поджигают машины (ВИДЕО)

31 янв, 07:23

У Києві масово палять машини. Цієї ночі в різних районах Києва згоріли зо два десятки автомобілів. На 30 з них були київські номери, на 4 – інших регіонів, така інформація з’явилася на офіційному сайті МВС.

Хоча в соцмережах миттєво поширилися трохи інші дані, машин більше 20 і, начебто, навмисно палили авто із реєстрацією саме в західних областях України. Бо це може бути помста за Євромайдан.

Львівські номери були на іномарці режисера телеканалу СТБ Андрія Хархаліса, на якій о пів на третю спрацювала сигналізація, бо почалася пожежа. Гасили полум’я разом із сусідами.

- Скоріше за все, це підпал. Експертиза має встановлювати, але вона почала горіти з правого переднього колеса. Малоймовірно, щоб колесо саме запалилося від морозу. Ніхто не бачив, ніхто нічого не бачив, - розповідає власник згорілого авто Андрій Хархаліс.

Вогонь нажахав і мешканців сусідніх дворів, за 200 метрів спочатку горів легковик з тернопільськими номерами. Зі слів місцевих, це авто купили минулого тижня. Після гарячої ночі з нього залишилася лише груда металу та попіл. Потім вогонь перекинувся на бус з київською реєстрацією. Тріску та полум’я від двох палаючих авто о 3-й ночі також злякалися неподалік на вулиці Машинобудівній.

Почерк такий же, машини згоріли дотла. Але ніхто нічого не бачив. У міліції відкрито кримінальне провадження за фактом навмисного знищення майна, тобто правоохоронці не відкидають, що це міг бути навмисний підпал. Але без результатів експертизи з висновками не поспішають.

Джерело: fakty.ictv.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174296.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua