В Киеве выступят легенды

02 фев, 04:33

Кращі артисти Ансамблю танцю України імені Павла Вірського 10  та 11 лютого покажуть столичній публіці унікальні номери народної хореографії

Як розповіли «Київ.Коментарям» організатри програми, в Ансамблі працює 100 найсильніших артистів, сповнених харизми, енергії життя та темпераменту.

Віртуозність, майстерність та оригінальна інтерпретація народного стилю різних країн заставили  увесь світ аплодувати  Ансамблю Вірського.

«Молоді артисти  просто злітають  над сценою, не забуваючи при цьому про акторську майстерність. Обличчя у них веселі і усміхнені ї здається, що  їм це дуже легко і весело робити. Ніби вони просто розважаються на сцені. А щодо стрибків – у глядачів таке враження, що танцівники перемогли силу гравітації – вони просто зависають у повітрі», - зауважують експерти.

У всіх номерах артисти одягнені  у вишукані концерні костюми з мереживом та вишивкою. Їх створюють кращі народні майстри та художники України.

Як стверджують визнані хореографи, Ансамблю імені Вірського заслужено належить перше місце серед подібних колективів.

«Кожного разу здається, що  вершина віртуозності  вже досягнута, проте  Ансамбль  імені Вірського, яким впродовж довгих років керує та опікується Герой України Мирослав Вантух, приготував  для вас нові сюрпризи і поява у заключних концертних номерах  хлопчиків та дівчаток  у віці 6-10 років – один з найбільш чудових», - розповіли в Ансамблі.

Зокрема, учні хореографічної школи танцюють як дорослі та виконують не менш професійно віртуозні  оберти.

Організатори вистави Ансамблю Вірського в Києві переконані, що така динамічна та витончена програма привабить будь-яку публіку, адже це набагато більше ніж фольклор – це жадана мрія.

Нагадаємо, побачити виступ знаменитого колективу можна 10 та 11 лютого в Палаці «Україна».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174399.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua