В Киеве эвакуируют автомобили

03 фев, 04:44

Столичних автомобілістів та гостей Києва, які приїхали на власних автомобілях, комунальні служби наполегливо просять не залишати свої автомобілі в місцях проведення заходів з очищення вулиць від снігу та слідкувати за встановленими знаками заборони паркування чи паркування по парних та непарних днях.

Нагадаємо, що у столиці паркування транспорту здійснюється за новими правилами. Автомобіль можна залишати на парній стороні вулиці по парних днях і, відповідно, на непарній стороні по непарних днях.


Автомобіль, припаркований з порушенням правил, буде евакуйований. Для цих цілей влада міста вивела на вулиці столиці спеціальну техніку (евакуатори). У разі, якщо власник встигне з'явитися до відправлення машини, він заплатить штраф у 255 грн. і зможе відразу ж забрати своє авто. Якщо автомобіль евакуюють, до суми штрафу додасться плата за доставку машини до штрафстоянки на Севастопольській. Евакуація варто 100-400 грн. (сума залежить від марки авто), а кожен кілометр доставки власник буде сплачувати за тарифом 8 грн. за кілометр.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174428.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua