Рішення та розпорядження Антимонопольного комітету України щодо злиття компаній

26 окт, 12:29

Надано дозвіл ЗАТ «Інтертранс» (м. Київ), основним видом діяльності якого є надання транспортно-експедиційних послуг з організації перевезень вантажів залізницею, на придбання акцій ЗАТ «Укрінтранс» (с. Зубра, Львівська обл.), основним видом діяльності якого є здавання у найми нерухомості та торгівля автозапчастинами. Дана концентрація забезпечує покупцеві 100% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл компанії «Gillick (Overseas) Limited» (м. Нікосія, Республіка Кіпр), основним видом діяльності якої є управління активами, на придбання акцій ВАТ «Пансіонат «Море» (м. Алушта, АРК), що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл компанії «Cavak Industries Limited» (м. Нікосія, Республіка Кіпр), яка наразі не здійснює господарської діяльності, на придбання акцій ЗАТ «Санаторій «Слава» (м. Алушта, АРК), що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл компанії «Blunts Traiding Limited» (м. Нікосія, Республіка Кіпр), яка не здійснює господарської діяльності, на придбання частки у статутному фонді ТОВ «Комерційна компанія» (м. Київ), основним видом діяльності якого є продаж та надання в оренду нерухомості, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл ЗАТ «Национальная Резервная Корпорация» (м. Москва), основним видом діяльності якого є операції з цінними паперами, надання послуг з оренди майна та консультаційних послуг, на придбання акцій ВАТ «АБ «Енергобанк» (м. Київ), що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл ТОВ «Українська гірничо-металургійна компанія» (м. Київ) на концентрацію шляхом набуття контролю над АТ GCB «Centrostal-Bydgoszcz» (м. Бидгощ, Республіка Польща), основним видом діяльності якого є виробництво будматеріалів та металопродукції.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/1745.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua