Кровавая резня в Харькове

04 фев, 23:23

Працівники Московського РВ по гарячих слідах затримали чоловіка, який наніс сусідові тілесні ушкодження.

Близько опівночі бригада швидкої медичної допомоги доставила з місця мешкання до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги 54-річного чоловіка. Лікарі виявили у нього колото-різані рани грудної клітини та різану рану руки. Про пацієнта лікарі одразу ж повідомили до міліції.

На місце події та до медичного закладу негайно виїхали працівники Московського РВ, які провели огляд приміщення, опитали мешканців інших квартир, які могли щось чути.

В результаті проведених оперативно-розшукових дій працівники міліції встановили особу людини, яка заподіяла лихо. Ним виявився безробітний 52-річний сусід постраждалого. Як з’ясувалося, того вечора він перебував у нього в гостях, проводив час за пляшкою. Раптом між чоловіками виникла сварка і захмелілий сусід схопився за ніж.

Наразі речові докази вилучені.

Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, що карається штрафом або виправними роботами на строк до 1 року.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Харківській області.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174579.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua