В Киеве решают судьбу ВУЗа ректора-беглеца

06 фев, 04:33

Уряд сьогодні розгляне питання про Національний університет Міністерства доходів і зборів

Про це повідомляється на порядку денному засідання уряду, пишуть «Коментарі».

Доповідачем з цього питання буде виконувач обов´язків міністра фінансів Юрій Колобов.

Крім цього, в.о. міністра фінансів подасть на затвердження уряду проект розпорядження про затвердження переліку бюджетних програм відповідно до закону про державний бюджет на 2014 рік.

У свою чергу виконувач обов´язків міністра доходів і зборів Олександр Клименко представить на розгляд колег два питання, пов´язані з вищими навчальними закладами.

Зокрема, йдеться про Національний університет Міністерства доходів і зборів, а також про реорганізацію Національного університету державної податкової служби та науково-дослідних інститутів, що входять до сфери управління Міндоходів.

Як повідомляли «Коментарі», Петро Мельник був затриманий 27 липня в своєму робочому кабінеті під час отримання хабара. 7 серпня на екс-ректора, якому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, наділи електронний браслет. Однак Мельник зняв браслет і зник. Після чого він був оголошений в міжнародний розшук на території 190 країн - членів Інтерполу.

Пізніше стало відомо, що Мельник перебуває в США. За даними ЗМІ, колишній ректор ховається в містечку Сан-Марино, неподалік від якого живуть його старша дочка Олена і колишня дружина Алла.

http://kyiv.comments.ua/


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174688.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua