Новые «навороты»: в Киеве пассажиры смогу ожидать транспорт дома

06 фев, 08:03

Вже є бажаючі безкоштовно запустити додаток, тепер чекають GPS даних про знаходження транспорту від Київпастрансу.

 Заступник голови КМДА з інвестицій Руслан Крамаренко на своїй сторінці в Facebook запропонував столиці брати приклад з Сум, де успішно запустили мобільний додаток для відстеження міського транспорту.

- Скоро у всіх районних центрах вже будуть за транспортом онлайн стежити, а Київ, який ще при Черновецькому закупив GPS для міського транспорту, і в усіх інноваційних штуках апріорі мав би бути першим - "пасе задніх", - пише Крамаренко.

Розробник знайшовся, справа за "Пастрансом"

Він пояснив, що питання в розробника, а впровадити проект він готовий у будь-який момент. У коментарях під постом відразу ж об'явився бажаючий допомогти. Один з розробників системи для вибору зручного маршруту повідомив, що сама система вже готова до роботи, залишилося тільки отримати дані від Київпастрансу про пересування міського транспорту.

- Для відображення інформації користувачеві вся система готова: і сайт і мобільні додатки під IOS/Android. Потрібні тільки дані. Реальний термін впровадження - 2 робочих дні, готові зробити без будь-яких інвестицій, так як по факту - все вже готове, - стверджує Іван Шерстюк.

Як це працює і коли з'явиться

Людина зможе дивитися, де в даний момент знаходиться автобус, маршрутка чи тролейбус як з комп'ютера, так і за допомогою програми для смартфона. Можливо буде організувати також передачу даних на Яндекс і Гугл карти.

Крамаренко пообіцяв за пару днів домовитися з Київпастрансом про надання GPS даних, які дозволять стежити за пересуванням транспорту. Після цього можна буде займатися впровадженням системи.

http://imolod.com.ua/


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174694.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua