Кровопролитие в Одессе: убийца поджог место преступления

07 фев, 01:03

В Одесі 25-річний онук, який двічі притягався за кримінал, убив рідну 70-річну бабусю, а потім, намагаючись позбутися тіла, підпалив квартиру.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у ВГЗ ГУ МВС України в Одеській області.

“Інформацію про можливий тяжкий злочин правоохоронці отримали від працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, які за викликом гасили пожежу в одній із квартир і виявили обгоріле тіло невідомої жінки», - зазначили в міліції.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Фахівці виявили на тілі постраждалої сліди насильницької смерті. Опитавши сусідів і знайомих, правоохоронці з’ясували, що старенька проживала удвох з онуком. Однак на момент приїзду пожежників та міліції молодик кудись зник.

Підозрюваного оголосили в розшук і згодом затримали, він одразу зізнався у скоєному, розповівши, що бабуся постійно йому докоряла через те, що той не міг влаштуватися на роботу. Ось і того дня вона знову взялася повчати онука. Щоб примусити стареньку мовчати, онук завдав їй кількох ударів дерев’яною палицею по голові та перерізав горло, а потім відрізав кисті обох рук, розкидав навколо її тіла білизну та одяг і підпалив.

Наразі зловмисника поміщено під варту. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених відразу двома статтями Кримінального кодексу України: 115 ч.1 (навмисне вбивство) та 194 ч.2 (умисне знищення або пошкодження майна). Якщо судово-психіатрична експертиза визнає чоловіка осудним, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174773.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua