В Сумах появилось «проклятое место»

08 фев, 08:03

Третій день у Вири та Білани Білопільського району на Сумщині не ходять рейсові автобуси. 4 лютого на залізничному переїзді біля цих сіл розбилася маршрутка, в якій загинули 12 пасажирів. Нових перевізників поки не знайшли. Та й узагалі водії тепер намагаються уникати смертоносний проміжок дороги.

В управлінні інфраструктури Сумської облдержадміністрації запевнили УНІАН, що вже направили документи щодо позбавлення перевізника ліцензії на маршрут Суми – Ганнівка-Вирівська до теруправління Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті.

- Підшукуємо перевізника, який би тимчасово за трудовою угодою взявся обслуговувати цей маршрут, але після жахливої аварії на ньому ніхто поки що не погоджується надавати свій транспорт для перевезення людей у цьому напрямку, - говорять в ОДА.

Із Сум до Ганнівки-Вирівської (маршрут проходить через Вири та Білани) перевізник щодня виконував три рейси.

- Однак після того, як там трапилася аварія, маршрутки в цьому напрямку не ходять, – підтвердив заступник гендиректора товариства Сумиоблавтотранс Микола Попов.

Дістатися з Сум у ці села нині можна лише на таксі за 140 грн чи поїздом за 4 грн. Нагадаємо, сьогодні та вчора на Сумщині прощаються із загиблими в страшній аварії на залізничному переїзді.

Источник: http://tsn.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174862.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua