В Киеве обнаружен яд в огромных количествах

08 фев, 22:53

Про це нещодавно повідомив перший заступник начальника ГУ Міндоходів у м.Києві — начальник слідчого управління фінансових розслідувань Ігор Усик.
За його словами, в рамках кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів оперативниками було проведено ряд обшуків та інших слідчих дій на території міста Києва та Київської області, під час яких вилучено понад одинадцять з половиною тисяч літрів різноманітних алкогольних напоїв, розфасованих у десятилітрові пакети. Серед вилученого були підробки продукції як українських, так і зарубіжних торгівельних марок, частина продукції була обклеєна підробленими марками акцизного податку, а частина — взагалі без будь яких акцизних марок.
Крім того, проведеною експертизою було встановлено, що уся вилучена продукція не відповідає вимогам, встановленим державними стандартами України, та її вживання могло завдати значної шкоди здоров’ю громадян.
Нагадаємо, що у минулому році оперативниками ГУ Міндоходів у м.Києві з незаконного обігу було вилучено підакцизних товарів на загальну суму близько 50 мільйонів гривень, а з початку поточного року — на майже 4 мільйони гривень.

http://www.agroperspectiva.com/


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174884.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua