В ГАИ Киева рассказали, кому из водителей нужно бояться

08 фев, 23:03

 ВАЗ, Toyota та Mitsubishi - найулюбленіший транспорт у столичних автокрадіїв. Найчастіше пошкоджують та викрадають автівки у дворах будинків.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ м. Києва.

- У січні 2014 року в столиці зареєстровано 40 незаконних заволодінь автотранспортом. Найпопулярнішими у викрадачів були автомобілі марки ВАЗ – 10 угонів. На другому місці – 6 автівок марки Toyota, трійку лідерів замикають автомобілі марки Mitsubishi – 4 автокрадіжки. Далі йдуть автомобілі BMW та Mazda – по 5 незаконних заволодінь, - зазначається в повідомленні.

Найчастіше транспортні засоби викрадали у середу, п’ятницю та суботу. Здебільшого ці злочини здійснюються у нічний час доби – вночі викрали 34 автівки. Найбільше незаконних заволодінь автотранспортом скоєно з вулиць Заболотного, Урлівській, Сиваській та Булаховського.

Начальник управління Державтоінспекції Анатолій Курінний радить зазделегідь подбати про свій транспорт: "Обладнайте його додатковими протиугінними пристроями та, по-можливості, залишайте автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах".


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174885.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua