Єхануров має намір відновити кредитування України з боку СБ

26 окт, 12:53

Україна та Світовий банк мають відновити співпрацю на належному рівні, яка останнім часом дещо погіршилася. На цьому наголосив під час зустрічі з представниками Світового банку Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров, повідомляє прес-служба Кабміну.
“Я ніколи не думав, що буде такий низький відсоток реалізації проектів між Україною та Світовим банком", - зазначив Прем’єр і висловив надію, що "завали" будуть розчищені і відразу почнеться робота.
При цьому Юрій Єхануров заявив про намір досягнути домовленості щодо його зустрічі з керівництвом Світового банку під час візиту до Вашингтона, який планується на початок листопада.
Директор Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Пол Бермінгхем зазначив, що оптимістично ставиться до майбутньої співпраці між Україною та СБ.
"Ми дуже оптимістично ставимося до майбутнього співробітництва, й ми готові розширити співробітництво з Україною в майбутньому", - сказав Бермінгем.
П.Бермiнгхем наголосив, що український уряд досяг "великого успiху" пiд час органiзацiї конкурсу з приватизацiї "Криворiжсталi". "Я хочу сказати, що це успiх i для України, i для українського уряду", - наголосив вiн.
Головними пріоритетами подальшого співробітництва України з Світовим банком буде здійснення структурних реформ, зокрема в пенсійній системі, податковій та банківській сферах, енергетичному секторі, фондовому ринку.
Инф. hotline

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/1749.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua