Суровое наказание киевскому перевозчику покрышек

10 фев, 06:03

В Україні театр абсурду імені президента Януковича триває. Автолюбителя, який в своєму багажнику перевозив 4 покришки, заарештували і тепер прокурори вимагають від суду посадити його за грати на 15 (!) років.

Цього автолюбителя звуть Дмитро Юрченко. Саме його заарештували просто через сміховинну причину.

У Дмитра на волі залишилася дружина і двоє маленьких дітей: доньці 4 роки, а синові - 4 місяці. Живуть вони на зйомній квартирі і жінка без чоловіка не в змозі оплачувати щомісячну оренду.

І ось Автомайдан з подачі опозиційного народного депутата України Володимира Яворівського вирішив допомогти матеріально цій сім'ї.

Про це пише сам Яворівський на своїй сторінці у Фейсбуці:

 «Сьогодні Автомайдан здійснив неможливе. Вчора по 5-му каналу показали страшну історію. Дмитро Юрченко, патріотичний українець, віз 4 шини в багажнику. Його схопили не на Майдані, а в місті. Кинули за грати. У нього 4-місячний син і дочка, якої 4 рочки. Прокурори вимагають для нього 15 років в'язниці. Середньовіччя», - вважає народний депутат.

«Дружина Наталя на суді знепритомніла, за несплату оренди її виселяють з квартири. Діти голодні. Моя сім'я після цієї інформації плакала і терзала мене: Роби щось! Ти ж депутат!», - Продовжує Яворівський.

Тому він ініціював збір коштів для допомоги сім'ї.

„Вранці я вже був у Автомайдані. Чинний лідер Ярослав Гончар прийняв пропозицію: складаємося грошима і йдемо до цієї жінки. Моя дочка швидко знайшла адресу та контакти. Село Петрівське під Києвом. Я передав матері Наталії 10 тисяч гривень. Крім цього, зібрали ще 5 тис.. По дорозі нас вартувало ДАІ. Знову підполковник Віктор Тищенко, який пасе нас кожен день і заводить кримінальні справи на мене. Нехай трудиться”, - додав нардеп.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/174920.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua