Шокирующее ограбление под Киевом

10 фев, 23:24

Днями до чергової частини Обухівського РВ ГУ МВС України в Київській області надійшло повідомлення про те, що в місті Українка четверо невідомих скоїли розбійний напад з проникненням у житло та нанесли тілесні ушкодження господарю. За свідченнями потерпілої жінки, вранці її чоловіку на мобільний телефон зателефонував знайомий, з яким він рік тому працював на будівництві. «Товариш» повідомив, що приїхав до міста Українка з Кривого рогу, де проживає, погостювати і запропонував зустрітися.

Чоловік спустився до під’їзду свого багатоповерхового будинку, щоб зустріти  знайомого, натомість там його чекали четверо незнайомих, які схопили його, нанесли декілька ударів по голові та силоміць затягнули в квартиру. Невідомі проникли в житло, де перебувала дружина господаря з грудною дитиною.  Нападники продовжували бити господаря та скориставшись його безпомічністю, почали погрожувати жінці, вимагали гроші та коштовності, розгромили квартиру, пошкодили меблі,  незаконно заволоділи тисячею гривень і мобільним телефоном.

На місце події негайно виїхали працівники міліції, опитали свідків та провели всі першочергові оперативно-розшукові заходи. В результаті, протягом доби міліціонери затримали підозрюваних, трьох  — в місті Українка, одного – в Києві. Як з´ясувалося, чоловіки приїхали до столиці на заробітки. Один із нападників, знайомий потерпілого, знав, що в квартирі можуть бути гроші. Двоє раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального Кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Наразі зловмисники затримані та знаходяться під вартою. Триває досудове розслідування.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Київській області.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/175001.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua