В Киеве поймали двух особо опасных наркодилеров

11 фев, 06:33

Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Подільського райуправління викрили та затримали двох чоловіків з Запоріжжя, які незаконно збували особливо небезпечний наркотичний препарат — «Метадон».

Правопорушниками виявилися рідні брати – молодшому з них в цьому році виповниться 18 років, старшому – 21 рік.

Виконуючий обов’язки начальника УБНОН ГУМВС України в місті Києві Іван Пономарьов розповів, що брати приїхали з Запоріжжя до столиці з метою збуту наркотиків, орендували в  центрі міста помешкання, в якому планували займатись незаконною торгівлею наркотиками постійно.

Зловмисники купували наркотики в Запоріжжі, а продавали в Києві за вищою ціною. За один грам наркотичного засобу отримували 200-250 доларів США.

Під час проведення поверхневого огляду речей затриманих наркоторговців працівники міліції виявили та вилучили 7 пакетів з «Метадоном». Загальна вартість вилучених наркотиків – 100 тисяч гривень.

На теперішній час триває досудове розслідування та з’ясовуються всі обставини по даному факту. Обох братів затримано за підозрою у вчиненні злочину згідно статті 208 КПК України та відкрито кримінальне провадження за статтею 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів».

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/175014.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua