Масштабное ДТП в Полтаве: автобус с пассажирами разгромил Мазду и перевернулся (ФОТО)

11 фев, 23:21

По вулиці Зіньківській від вулиці Медична в напрямку села Тахтаулово рухався автобус «ГАЗ-32213» під керуванням 57-річного водія, мешканця Полтави. При повороті на вулицю Клінкерна він не надав переваги і скоїв зіткнення з автомобілем «Мазда-626», під керуванням 46-річного мешканця села Тахтаулово Полтавського району, що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП четверо пасажирів автобуса травмовані. З них троє дітей: 12-річна полтавка отримала закриту черепно-мозкову травму, компресійний перелом хребта, 12-річна мешканка Полтави отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, 14-річна мешканка села Тахтаулово Полтавського району отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і доставлені до дитячої лікарні міста Полтави, 27-річна полтавка отримала травму грудної клітки і доставлена до 1-ї МКЛ міста Полтави.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху», що карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Полтавській області

Магнолія-ТВ.com


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/175082.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua