Резонансное убийство студента в Киеве: новые подробности

12 фев, 22:53

Наближається розв’язка в резонансній справі вбивства студента Київського Інституту міжнародних відносин Андрія Юзюка.

У справі щойно завершилися дебати. Вирок зачитають у п’ятницю.

Підозрюваний – помічник судді адміністративного суду Києва Борис Кириченко не визнає себе винним. Перед засіданням помітно нервував і відмовився спілкуватися з журналістами.

За даними слідства, саме він 25 травня керував автомобілем Audi у нетверезому стані, та на шаленій швидкості збив двох людей на тротуарі.

19-річний студент Інституту міжнародних відносин Андрій Юзюк помер на місці.

Однокурсники та матір загиблого студента вимагають справедливого суду для вбивці. А от захист підозрюваного зі слідством не погоджується, і твердить, що за кермом у цей момент аварії сидів не Кириченко. Хоча, як мінімум, одна зі свідків бачила, як витягували з-за керма саме його.

«Він перебував на задньому сидінні згідно з показами, які він давав на досудовому засіданні. Міліція багато чого стверджує, а ми зараз будемо стверджувати інше», - заявив захисник підозрюваного Кириченка Олександр Лисак.

«П’яний нелюд абсолютно цілий, неушкоджений, цинічно без всякого пороху душі і далі ходить, ніби він нічого не скоїв. Про яку справедливість може йти мова взагалі», - каже мати вбитого Андрія Юзюка Любов Осьмак.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/175167.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua