В Одессе поймали очень прожорливого преступника

16 фев, 23:03

Міліціонери охорони, що прибули на спрацювання кнопки екстреного виклику міліції в одному з кафе міста Одеси, затримали та доставили до Приморського відділу міліції для з’ясування обставин молодика, що відмовився платити за вечерю. Сума, на яку він попоїв, склала більше 2300 гривень.

Кнопкою екстреного виклику міліції скористалась адміністратор закладу. За її словами, молодик відмовився сплачувати за вечерю через те, що йому не сподобалась робота персоналу кафе. Відмова в сплаті супроводжувалась лайкою та криками з боку горе-відвідувача.

«Досить часто трапляється, що любителі дармової їжі замовляють, а потім відмовляються сплачувати, - говорить адміністратор кафе, - але ми завжди намагаємось владнати конфлікт самостійно, без втручання міліції. Цього ж разу молодик повів себе агресивно, до того ж звинуватив заклад у поганому обслуговуванні».

В своє виправдання 22-річний одесит заявив, що їжа була не смачною, а офіціантка йому нагрубіянила. Відмовившись сплачувати рахунок, хлопець вирішив таким чином провчити персонал закладу. За його словами, це був просто жарт і він аж ніяк він не сподівався, що доведеться пояснювати свої неправомірні дії в відділку міліції.

УДСО при ГУМВС України в Одеській області

http://dso.gov.ua/


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/175366.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua