Мощное ДТП в Киеве: патрульный автомобиль взлетел в воздух (ВИДЕО)

19 фев, 07:23

Карколомна аварія сталася близько п’ятої годині ранку в Голосіївському районі на розі вулиць Бубнова та Васильківської. Новенька Тойота Пріус інспекторів ДАІ зіткнулася зі стареньким легковиком Пежо.

Причина - машини одночасно виїхали на перехрестя. Вага «француза» виявилася більшою, тож після зіткнення  гордість японського автопрому перекинулася догори дриґом та й завмерла на даху.  Попри прикрий дорожній інцидент, можна сказати що інспекторам ДАІ пощастило. Міліціонери фізично не постраждали. Вибралися з перекинутої машини та побігли наздоганяти водія Пежо. Він, як виявилося - з місця аварії хотів накивати п’ятами.

Якщо в кількох словах, водій Пежо просто злякався. Вже невдовзі з’ясувалося, що зухвалий водій сів за кермо «під мухою». Підтвердила це й медична експертиза. У крові кермувальника знайшли  алкоголь.

Виявляється водій Пежо, попри штрафи, вже неодноразово дозволяв собі сідати за кермо під хмелем. До того ж він їздив без водійського посвідчення. На цей раз нетверезий драйвер спровокував аварію. Він запевняє, що виїхав на перехрестя на зелений сигнал світлофору – однак зась. Чоловік бреше. Ми з’ясували точний час аварії. Машини зіткнулися о четвертій сорок ранку. А світлофор на перехресті вулиць Бубнова та Васильківської вмикають лише о п’ятій годині.

Отже, оскільки світлофор не працював, кермувальник Пежо мав пропустити Тойоту інспекторів ДАІ, бо їхав по другорядній вулиці Бубнова. Мабуть через хмільний стан чоловік зловив ґаву і в результаті ледь не покалічив людей.

Подробиці дивіться на телеканалі «ЧП.INFO»

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/175547.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua