Жестокое избиение трёх мужчин под Киевом

24 фев, 22:53

Як повідомила заступник головного лікаря Переяслав-Хмельницької ЦРЛ (Київська обл.) Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 257 хворих. У пологовому відділенні дев’ять жінок та восьмеро немовлят. У реанімації – троє хворих. 31-річна жителька міста потрапила туди з пневмонією та цукровим діабетом (стан її здоров’я – вкрай тяжкий), жінка похилого віку – з хірургічною патологією, 40-річний переяславець, який ось уже другий тиждень лікується там із закритою черепно-мозковою травмою, йде на поправку.

Вночі у неділю, 23 лютого, до лікарні було доставлено жителя Хоцьок, 1972 р. н., якого побили у рідному селі, з тяжкою закритою черепно-мозковою травмою та крововиливом у мозок. Його було транспортовано до нейрохірургії обласної лікарні тієї ж ночі.

Того ж дня до лікарні звернулося ще двоє чоловіків, яких побили у різних місцях мікрорайону Підварки. 38-річного переяславця до хірургічного відділення доставили з переломами 7-9 ребер та лівобічним гемотораксом. А жителю міста, 1992 р. н., якому невідомі йому люди зламали нижню щелепу, надали медичну допомогу амбулаторно.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/175906.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua