Избитый, но живой: под Киевом обнаружили пропавшего

28 фев, 06:03

29-річний Олексій Чирка, зв'язок з яким рідні втратили 23-го лютого, повернувся. Його знайшли під Києвом побитого, але живого. Наразі чоловік у лікарні. Про це повідомляє його двоюрідна сестра Тетяна.

"Мій брат Олексій Михайлович Чирка був знайдений сьогодні о 2 дня (знайдений біля переїзду та гаражів між Бучею/бучанськими барикадами та полем до залізничної станції Склозаводська). Дякую Вам усім щиро, він знайшовся завдяки всім Вашим пошукам, зусиллям і молитвам! Особлива подяка моїм справжнім та всім невідомим мені до цього Льошиним друзям, а також Євромайдан СОС, Медичній службі євромайдану, Громадській варті Ірпеня (яка лагідно і вчасно транспортувала Льошу з Ірпеня до Києва), Варті у лікарні та її волонтерам та всім-всім знайомим і цілком незнайомим людям, які зробили цей день щасливим не лише для мене, а й для Льошиних батьків, вперше за останні місяці по-справжньому щасливим!

Льоша зараз знаходиться в Київській обласній лікарні на Баговутівській під наглядом лікарів у реанімації (попередньо на ніч або 1 добу), потім його переведуть у травматологію, якщо стан буде більш-менш стабільний. Попередній огляд і результати рентгенів і томограми (але тут я не медик, щоб правильно назвати):

- струс мозку;

- складний перелом правої руки від ключиці - буде пізніше необхідна операція на руці;

- обмороження стоп (його певно роззували, на що вказували ознаки, крім клінічних, - солома й трава у взутті на шкарпетках, а знайдений він взутий);

- великі гематоми в області рук з внутрішньої сторони (від пахв і донизу, майже до ліктя) та в області нирок (можливо, і в інших місцях, я просто пишу те, що бачила на власні очі).
Завтра після 10 чи 11 я постараюся мати всі виписки й більш точні діагнози.

Дякую Вам усім! Сьогодні я відчула не тільки взаємну підтримку, а й те, що взаємодопомога й громадське суспільство, створене завдяки Майдану, успішно працює й може цілком замінити деякі атавізми минулої системи (тут я просто не хочу згадувати тих хто або ж допомагав замало, хоча за обов,язками мав би, або ж не допомагав взагалі). Створене Вами всіма має жити й за цілком мирних умов, коли перестануть зникати люди!

Не маю сил зараз тут у пості повністю переповісти цей складний, важкий, але таки до сліз щасливий день. Я до кінця життя Вам буду дякувати! Ви повернули мені брата".

Наразі у переліку зниклих людей, з якими втрачено зв'язок від початку протистоянь на Майдані (з грудня 2013-го по лютий 2014-го року) більше трьох сотень людей.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/176162.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua