«Золотой» ремонт под Одессой

28 фев, 05:03

Управління освіти Біляївської райдержадміністрації Одеської області 17 лютого уклало угоду з ТОВ «Пересувна механізована колона №241» на капітальний ремонт Граденицької загальноосвітньої школи І-ІІІст. Вартість угоди складає 26,26 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонтні роботи мають закінчити до 1 вересня 2015 року. Планується заміна вікон, дверей, підлог, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, влаштування побутових мереж. У договір включено придбання устаткування і меблів для кабінетів, бібліотеки, спортзалу, майстерні та ін. Також збираються облаштувати стадіон і спортивні майданчики, відремонтувати туалет у дворі.

«Пересувна механізована колона №241» зареєстрована у селі Бритівка Одеської області. Власниками є Наталія Гогуленко і Людмила Саламатіна.

Єдиним конкурентом на торгах з різницею 0,3% було одеське ТОВ «Южспецмонтаж» Олега і Дмитра Рутовських.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, у серпні минулого року ремонт Граденицької школи перебував на стадії завершення. Вказувалося, що ремонт провели в рамках ініційованої Партією регіонів програми «Народний бюджет». В рамках цієї програми в Одеській області ремонтували об’єкти соціальної сфери за кошти місцевих і державного бюджетів. Одним з кураторів «Народного бюджету» тоді був народний депутат Давід Жванія, який балотувався до парламенту за підтримки Партії регіонів в окрузі №140, центром якого є Біляївка.

За даними «Віснику держзакупівель», це єдиний тендер на ремонт школи у селі Градениці. Відомо, що в селі всього дві загальноосвітні школи І-ІІ і І-ІІІ ступенів.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/176169.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua