Ликвидация опасности на киевских дорогах

01 мар, 08:23

У Деснянському районі дорожні бригади КП ШЕУ протягом двох днів 24 та 25 лютого ліквідовували аварійно небезпечну ямковість. Якщо для виконання планових чи капітальних ремонтів автошляхів комунальники чекають, поки температура повітря буде вищою 10-ти градусів, то до ліквідації ямковості взялися, фактично, тільки-но зійшов сніг.

У Деснянському районі заходи виконувались за адресами: вул. Попудренка, Мілютенка, Бальзака та просп. Маяковського. Ямковість ліквідовували переважно на тротуарній частині вулиць, інформує прес-служба Деснянської РДА.

– Завдяки сприятливим погодним умовам дорожні бригади продовжують ліквідовувати аварійно небезпечну ямковість на автошляхах та тротуарах. Також проводяться роботи з відновлення асфальтобетонного покриття в місцях аварійних розриттів. Насамперед пошкодження дорожнього покриття ліквідовується у найбільш проблемних місцях, де глибина ям перевищує 4-6 см, – говорить директор КП ШЕУ Деснянського району Юрій Баранов.

У бюджеті Києва на 2014 рік на роботи з поточного ремонту передбачено кошти у сумі 27,3 млн грн., їх направлять на ліквідацію ямковості вулично-шляхової мережі міста загальною площею 126 тис. кв. м.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/176218.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua