«Попойка» в Киеве закончилась трагедией

04 мар, 03:03

До чергової частини Оболонського районного управління міліції столиці надійшло повідомлення про те, що власника квартири на вулиці Прирічній вдарили ножем. Вже за годину правоохоронці затримали нападника.

"За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група РУ. На місці було встановлено, що у гості до потерпілого навідався його знайомий. Чоловіки певний час накачувалися алкоголем, а потім почали сваритися. Зчинилася бійка. 18-річний гість, мешканець Оболонського району Києва, схопив складаний ніж та наніс господареві численні удари у грудну клітину, голову, передпліччя та плече. Після цього зловмисник з місця скоєння злочину втік", - сказано у повідомленні.

19-річного потерпілого було в тяжкому стані доставлено до лікарняного закладу, де спеціалісти надали йому необхідну допомогу.

Особовий склад Оболонського районного управління внутрішніх справ столиці було орієнтовано на встановлення місцезнаходження зловмисника і подальше його затримання. Втім, далеко втекти злочинцеві не судилося. Наряд патрульної служби міліції майже одразу затримав підозрюваного неподалік від місця скоєння злочину. Прикмети, названі потерпілим, повністю співпадали. Окрім того, верхній одяг втікача був закривавлений.

Доставлений до райуправління підозрюваний повністю зізнався у скоєному.

Слідчим відділом Оболонського РУ ГУМВС України в м. Києві дану подію занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального Кодексу України "Навмисне тяжке тілесне ушкодження".

Наразі особі, що вчинила кримінальне правопорушення, оголошено про підозру. Підозрюваного затримано.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/176358.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua