Ужасное ДТП под Киевом: жертву бросили на дороге

04 мар, 07:03

Як повідомила заступник головного лікаря Переяслав-Хмельницької ЦРЛ (Київська обл.) Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 247 хворих. У пологовому відділенні знаходиться шестеро жінок та п’ятеро немовлят.

У реанімації лікується жінка із зараженням крові та чоловік з гострим порушенням мозкового кровообігу. Протягом останніх чотирьох днів на невідкладну допомогу надходило близько 18 викликів щодоби.

Увечері минулої п’ятниці до травматологічного відділення було доставлено 34-річного хоцьківчанина з переломами двох кісток гомілки. Його збила машина, коли той йшов дорогою у рідному селі. Горе-водій, скоївши наїзд на пішохода, не зупинився, щоб надати допомогу. Карету швидкої допомоги до постраждалого викликала його односельчанка.

У суботу, 1 березня, до лікарні звернувся 21-річний житель Воскресінського, якого побили на вул. Богдана Хмельницького у місті. До стаціонарного відділення він потрапив із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм носа.

Зранку минулого понеділка медичну допомогу було надано переяславцю, 1971 р. н., якого побили у місті невідомі йому особи. У результаті інциденту він зазнав забою грудної клітки та перелому ребра.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/176364.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua