«По согласию сторон»: с «Межгорья» увольняют весь персонал

05 мар, 08:03

З колишньої резиденції екс-президента Віктора Януковича «Межигір`я» звільняють весь технічний персонал, повідомив один зі співробітників фірми «Київуніверсалсервіс», яка до останніх днів займалася утриманням та обслуговуванням резиденції, передає «ForUm».

За словами співробітника, всіх його колег керівництво фірми змушує писати заяви про звільнення з формулюванням «за згодою сторін».

«Частина людей вже у вихідні не вийшли на чергування», - уточнив він.

Співробітник повідомив, що послуги щодо електропостачання в резиденції проплачені лише до 15 березня, а отже, ймовірно, що після цієї дати електропостачання буде припинено, а з ним також будуть вимкнені газові котельні та освітлення.

В останній тиждень на території Межигір`я зафіксовані непоодинокі факти мародерства: розгромлена диспетчерська, з якої здійснювалося управління всіма технічними службами резиденції, винесені комп`ютери з бухгалтерською звітністю.

«Навіть хтось вкрав на фермі кроленят і виніс з технічних корпусів інструменти та матеріали. Навіть розбили фару в службовому мопеді, яким територією Межигір`я пересувалися сантехніки та електрики», - сказав співробітник.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України в рамках розпочатого кримінального провадження провела обшуки в приміщеннях Адміністрації Президента, Ради національної безпеки та оборони, Національного банку та в резиденції в Межигір`ї.

Верховна Рада України повернула резиденцію Межигір`я у державну власність.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/176435.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua