Капитальный ремонт Киеву пока «не светит»

06 мар, 08:23

Капітальний ремонт центру Києва після масових акцій протесту не буде проведений доти, поки люди стоять на Майдані, повідомила прес-секретар глави КМДА Карина Палаєва, яку цитує КорреспонденТ.
 
Будинки й дороги в центрі Києва були пошкоджені в результаті масових акцій і протистояння мітингувальників із правоохоронцями. Зокрема, згорів Будинок профспілок, пошкоджена бруківка, демонтовані лавки.
 
"Поки не можна говорити про ремонт центру міста, оскільки там досі стоять люди і зведені барикади. У таких умовах робити ремонт складно", - розповіла Палаєва.

За словами прес-секретаря Володимира Макеєнка, влада також не може почати ремонт КМДА, оскільки в будівлі досі перебувають мітингувальники.
 
Палаєва нагадала, що багато бізнесменів висловили бажання взяти участь у реконструкції центру столиці, однак поки, за її словами, не можна підрахувати точну суму, необхідну на ремонт.
 
"Голова КМДА зараз займається більш серйозними завданнями, зокрема тим, як забезпечити життєдіяльність міста, тому збитки також ніхто не підраховував", - додала вона.

Водночас, за інформацією керівника прес-служби КМДА Катерини Баранової, комунальники Шевченківського та Печерського району поступово відновлюють тільки дорожнє покриття, глобальні ремонтні роботи не проводяться.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/176508.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua